به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن جلال پور در نشستی که امروز در اتاق صنایع معادن و کشاورزی با حضور نوبخت و جمعی از هیئت اتاق بازرگانی برگزار شد، افزود: منابع بودجه برای طرح های عمرانی محدود است و برای فعال کردن آن باید حجم بزرگ از نقدینگی به کشور تزریق کرد.
وی ادامه داد: امروز کشور در محیط زیست در شرایط بحرانی قرار دارد و ایران رتبه اول را در برداشت اضافه در منابع زیرزمینی دارد. در بیست و پنج سال آینده بزرگترین عامل سونامی ریشه در اضافه برداشت آب است.
جلال پور گفت: بیکاری همچون خوره به جان کشور افتاده و کاهش استاندارد زندگی سه دهک فقیر، بی ثباتی اجتماعی، مفاسد اقتصادی و ناامنی را دامن زده است که افق آینده این موضوع روشن نیست و باید رونق و جذب سرمایه داخلی و خارجی و ایجاد اشتغال به میزان کافی صورت گیرد.
وی ادامه داد: دهه های 60 و 70 کشور را با انبوهی از بیکاران روبرو کرده و فقدان سرمایه، اشتغال را پر رنگ جلوه داده است.
رئیس اتاق ایران تصریح کرد: امروز در حالی دهه چهارم انقلاب رو به پایان است که معضلات اساسی در بحث اقتصاد و محیط زیست همچنان ادامه دارد.
جلال پور تصریح کرد: توفیق اقتصادی در گروی جان گرفتن و خروج دولت از تصدی گری است که توجه به بنگاه های موجود و شرکت های دانش بنیان، مؤسسات تخصصی شرکت های پیش رو ازجمله راهکار آن است که برای ارتقای رتبه کسب و کار؛ امری مهم است.
وی ادامه داد: توسعه ایران بر مبنای توسعه بخش خصوصی و بر مبنای بهبود فضای کسب و کار ، اصلاحات بانکی، مبارزه با فساد، رقابت ارزی، اصلاح قوانین، اصلاح نظام مالیاتی، کم کردن مجوزها، ارتقای دادگاه های اقتصادی؛ باید اولویت کشور باشد.
جلال پور تصریح کرد: در شورای گفتگو پیشنهاد کردیم رتبه ایران از فضای کسب و کار از 150 به 17 هدف گذاری شود.
وی در پایان ادامه داد: امروز اقتصاد کشور نیاز به همدلی، همراهی و اجماع دارد و هیجان های سیاسی در مسائل اقتصادی پذیرفتنی نیست.
رئیس اتاق ایران افزود: فعالان اقتصادی روز های سختی را پشت سر گذاشتند که باید همه کشور برای جبران آنچه که اتفاق افتاده و حرکت توسعه ای با محوریت مردم به کار آیند.
تهیه و تنظیم:نیاز کارخانه