معاون صنایع دستی استان زنجان با اشاره به افزایش تولید صنایع دستی مس گفت: میانگین تولید صنایع مس در زنجان به 40 تن در روز رسید.
محمود علیمحمدی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زنجان با اشاره به افزایش فروش صنایع مس در سطح استان اظهار داشت: استان زنجان در زمینه تولید و فروش صنایع دستی بازده زیادی داشته است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر صنایع مس زنجان به استانهای مجاور و کلان شهرهای اصفهان و تهران نیز صادر میشود.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان بیان کرد: امسال میناکاری در سطح استان گسترش زیادی داشته و استادان زیادی در این راستا برای آموزش حضور دارند.
وی با اشاره به رونق صنعت قلم زنی در استان زنجان ابراز کرد: قلم زنی به سبک اصفهان و شیراز در استان رونق یافته و این محصول با کیفیت خوبی تولید و گسترش مییابد.
علیمحمدی با اشاره به کاهش میزان فروش چاقو در استان در هشت ماهه گذشته خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه چاقو یکی از بزرگترین صنایع دستی در استان زنجان است، در حال حاضر دلایل مختلفی در کاهش فروش صنعت چاقوی زنجان تاثیر داشته که امیدواریم با رسیدن فصل گردشگری میزان فروش این محصول افزایش یابد.
وی با اشاره به کاهش فروش صنعت چاروق در استان در هشت ماهه اخیر بیان کرد: نبود بستهبندی مناسب و ارائه آن مهمترین دلیل کاهش فروش و عرضه مجموعه چاروق در زنجان است.
معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از تولید بالای سفال در زنجان خبر داد و گفت: تولید و عرضه سفال در زنجان رو به افزایش بوده که نیازمند بالا بردن ظرفیت تولید است.
تهیه و تنظیم:نیاز کارخانه