به نیاز کارخانه خوش آمدید

احداث شهرک صنعتی خصوصی در قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین از احداث شهرک صنعتی خصوصی با نام مرواریدسازان در استان خبر داد.

53479.jpg

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین از احداث شهرک صنعتی خصوصی با نام مرواریدسازان در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قزوین، به نقل از روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین، «عبدالقهار ناصحی»، اظهار کرد: برای احداث این شهرک صنعتی خصوصی 100 هکتار زمین در جاده «قزوین- بوئین‌زهرا» در نظرگرفته شده است.

وی خاطرنشان کرد: این شهرک صنعتی کاربری عمومی دارد و صنایع مختلف در آن مستقر می‌شوند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین که شرکتی دولتی و وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است و به آماده‌سازی زمین‌های صنعتی در قالب شهرک‌ها و نواحی و عقد قرارداد با سرمایه‌گذاران برای استقرار واحدهای تولیدی می‌پردازد، افزود: مطالعه‌های مورد نیاز برای احداث شهرک مرواریدسازان انجام شده و ساخت آن از توجیه اقتصادی و فنی لازم برخوردار است.

ناصحی با بیان این‌که احداث این شهرک خصوصی در هیئت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین و کارگروه آمایش استان مصوب شده است، خاطرنشان کرد: طراحی و احداث این مجموعه هم‌چنین عقد قرارداد برای استقرار واحدهای تولیدی در آن با نظارت شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین توسط بخش خصوصی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: کارهای مربوط به احداث این شهرک صنعتی خصوصی پس از صدور پروانه تأسیس از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی آغاز می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین یادآور شد: در سال‌های گذشته مجوز ساخت دو شهرک صنعتی خصوصی ایران خودرو و برلیان در قزوین بدون مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی استان در تصمیم بر احداث آن‌ها صادر شده بود اما شاهد موفقیت چندانی در ساخت این شهرک‌ها و حضور واحدهای تولیدی در آن‌ها نبودیم.

وی اظهار کرد: در رابطه با شهرک مرواریدسازان پیش‌بینی‌ها و بررسی‌های مورد نیاز انجام شده است تا شاهد موفقیت بخش خصوصی در ساخت این شهرک صنعتی و جذب سرمایه‌گذاری لازم در آن باشیم.

ناصحی در ادامه با اشاره به واگذاری مالکیت و اداره امور پنج شهرک و ناحیه صنعتی استان قزوین به بخش خصوصی با هدف اجرای اصل 44 قانون اساسی در سال‌های اخیر، یادآور شد: کاسپین، لیا، آراسنج، حیدریه، خرمدشت و دانسفهان شش شهرک و ناحیه صنعتی واگذار شده به بخش خصوصی محسوب می‌شوند.

این مسئول یادآور شد: با واگذاری مالکیت و اداره شهرک‌های صنعتی به بخش خصوصی، اداره امور شهرک‌ها از جمله خدمات‌رسانی به واحدها توسط متقاضیان بخش خصوصی که معمولاً ترکیبی از واحدهای مستقر در شهرک‌ها هستند، انجام می‌شود.

تهیه و تنظیم:نیاز کارخانه