به نیاز کارخانه خوش آمدید

ايران دومين توليدکننده توربين‌هاي بادي 2.5 مگاواتي در جهان

مدیرعامل گروه مپنا از ساخت نخستین توربین‌های بادی 2.5 مگاواتی کشور در شرکت مهندسی و ساخت ژنراتور مپنا خبر داد.
عباس علی‌آبادی در حاشیه پانزدهمین نمایشگاه صنعت برق در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، افزود: از قابلیت‌های این توربین‌های 2.5 مگاواتی موبایل، توان تولید برق برای نقاط بحرانی و یا شرایط خاص دیگر است.
وی گفت: تنها شرکت GF آمریکا این توربین‌ها را می‌سازد و گروه مپنا دومین شرکت تولیدکننده توربین های 2.5 مگاواتی موبایل در جهان است.
وی با اشاره به توانمندی نیروهای متخصص و آموزش دیده شاغل دراین گروه افزود: گروه مپنا در زمینه بهینه‌سازی، تامین لوازم یدکی و تجهیزات، بهره‌برداری، آموزش، پس از فروش، طراحی و مهندسی و سایر حوزه‌های تخصصی صنعت نیرو نیز در بالاترین سطح آمادگی فعال است.

تهیه و تنظیم:نیاز کارخانه