به نیاز کارخانه خوش آمدید

یارانه کل بخش تولید 200 میلیارد است

سخنگوی دولت تاکید کرد: بر اساس توافق با وزارت صنعت معدن تجارت 200 میلیارد تومان یارانه برای کل صنعت تخصیص یافته است که برخی رسانه ها به گونه ای این خبر را منعکس کردند که این طور برداشت شد این یارانه فقط برای صنعت خودرو سازی است.
200میلیارد تومان یارانه برای کل بخش تولید است

به گزارش شاتا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ؛ «محمد باقر نوبخت » در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران  گفت: در عرصه صنعت با وزارت صنعت، معدن و تجارت توافقنامه ای امضا شد که سازمان مدیریت و برنامه ریزی در راستای پرداخت منابع تولید عمل کند و با تسهیلاتی که از سوی نظام بانکی مقرر است در اختیار صنعت قرار گیرد بتواند مابه التفاوت سود را بپردازد.
وی تصریح کرد: یارانه تولید مانند یارانه نقدی نیست که بین تولیدکنندگان توزیع شود. بلکه وزارت صنعت، معدن و تجارت بر اساس ظرفیتها و میزان اشتغال واحدهای تولیدی، با اعطای تسهیلات، منابع را در اختیار این واحدها قرار می دهد. منتهی درصدی که بانکها به عنوان نرخ سود پرداخت می کنند را دولت پرداخت می کند.
سخنگوی دولت گفت: در واقع یارانه تولید منابعی است که صرف پرداخت ما به التفاوت سود می شود. برخی رسانه ها در این باره تشکیک می کنند. البته گاهی اوقات پرداختهای نقدی برای صنعت خاصی است ولی اصل یارانه، در پرداخت ما به التفاوت سود تسهیلات صرف می شود.
نوبخت همچنین درباره انتظارات مردم از تولیدکنندگان خودروی داخلی نیز گفت: دیروز از یک واحد صنعت تولید خودرو بازدید کردم. این صنعت 100 هزار میلیارد تومان دارایی موجود دارد. مردم و مصرف کنندگان انتظار دارند محصولات با کیفیت و قیمت مناسب از این واحدهای تولیدی دریافت کنند.
به گفته وی؛ دولت وظیفه دارد پای سخن اینها نیز بنشیند. همانطور که انتظار داریم خواسته های مردم و مصرف کننده محقق شود، باید مشکل آنها را نیز رفع کرد. این 200 میلیارد به بخش صنعت پرداخت می شود نه فقط خودرو.
نوبخت تاکید کرد: برخی رسانه ها اشتباها می گویند این 200 میلیارد تومان تماما به صنعت خودرو می رود که اینطور نیست. اگر هم انتقاد و انتظاری داریم باید کمک کنیم و اگر قرار است روی تولید داخلی متمرکز شویم، هیچ یک را نباید کنار گذاشت. حذف اینها مساوی با واردات بی رویه خودروهای خارجی است و دولت به شدت با این موضوع مخالف است.

تهیه و تنظیم:نیاز کارخانه