به نیاز کارخانه خوش آمدید

ضرورت وجود 10 شرکت حمل‌ونقل بین‌المللی در گیلان

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گیلان بیان کرد: اکنون دو شرکت حمل‌ونقل در گیلان است و باید به ۱۰ شرکت افزایش یابد تا کانتینر‌ها را در داخل استان بارگیری کنند.

به گزارش ایلنا از رشت، هادی تیزهوش‌تابان پیش از ظهر امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی نحوه بارگیری کامیون‌های خارجی را جزو دستورالعمل این جلسه عنوان کرد.

تیزهوش تابان، با بیان اینکه کمبود شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی از مشکلات بارگیری کانتینرهاست، بیان کرد: اکنون دو شرکت حمل‌ونقل در گیلان است و باید به ۱۰ شرکت افزایش یابد تا کانتینر‌ها را در داخل استان بارگیری کنند.

مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های گیلان نیز در این جلسه تصریح کرد: به‌زودی به حجم فعالیت‌های اداری حمل‌ونقل و پایانه‌های استان اضافه می‌شود.

ناصر آل‌محمدی اظهارکرد: درباره مجوز ورود کامیون‌های یخچال‌دار خالی خارجی برای بارگیری از مرز آستارا با در نظر گرفتن اولویت حمل توسط کامیون‌های ایرانی و رعایت مقررات مربوطه باید اقدام شود.

تهیه و تنظیم:نیازکارخانه